Terug Regiofitness
Almere Fitness Wellness Club in Almere « Regiofitness

Almere Fitness Wellness Club in Almere

| Meer sportcentra »

Almere Fitness Wellness Club de gezelligste Fitness Club van Almere

Gemiddelde score

Uit 2 beoordelingen

9

Lees 2 beoordelingen

Anoniem (gaf een 8)

het is er gezellig, worden leuke dingen georganiseerd Lees volledige review

Foto's

Small_original_wp0_wp09effa48 Small_original_112d3c57_resized Small_original_24617313_resized_t Small_original_112d3c57_resized_t

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Almere Fitness is een gezellige fitness club waar je terecht kunt voor cardio, fitness en diverse aerobics groepstrainingen waaronder ClubJoy, Zumba, XCO en spinning lessen. Voor ouders bieden wij de mogelijkheid voor kinderopvang en naar de training kun iedereen lekker relaxen in onze Sauna.

Almere Fitness ligt op een steenworp afstand van het station Almere. Hierdoor zijn wij ook eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer.

Vraag nu direct een gratis dagpas aan via Regiofitness en kom gerust langs voor een vrijblijvende proeftraining.


Abonnementen van Almere Fitness Wellness Club

Onbeperkt trainen al vanaf €24,90

Je kunt kiezen voor 1 maand, 6 maanden of jaar contract. Vanaf € 24,90 kunt u al onbeperkt gebruik maken van fitness en groepslessen

Prijs: €24,90 per maand Inschrijfkosten: 45,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Trainen tijdens Daluren vanaf € 9,90

Trainen tijdens de daluren al vanaf € 9,90 per maand. Daluren gelden tussen 12:00 en 17:00 van maandag t/m vrijdag

Prijs: 9,90 per maand Inschrijfkosten: 45,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Studenten tot 18 jaar of 55+ abonnement

Speciaal voor studenten tot 18 jaar en 55 +ers geld een voordelig tarief vanaf €17,90 per maand.

Prijs: 17,90 per maand Inschrijfkosten: 45,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Groepslessen only

Wil jij alleen groepslessen volgen? Dan is dit abonnement geschikt voor jou. Volg onbeperkt groepslessen vanag €19,90 per maand

Prijs: 19,90 per maand Inschrijfkosten: 45,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Afbeeldingen van Almere Fitness Wellness Club

Mid_original_wp0_wp09effa48 Mid_original_112d3c57_resized Mid_original_24617313_resized_t Mid_original_112d3c57_resized_t Mid_original_4ca30ef0_resized_t

Groepslessen

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubYoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubYoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubYoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Faciliteiten van Almere Fitness Wellness Club

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Almere Fitness Wellness Club

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Almere Fitness Wellness Club

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"het is er gezellig, worden leuke dingen georganiseerd"

Anoniem | bijna 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Personeel is aardig toestelen zijn goed en schoon!! Perfecte douch en sauna teveens kan je ook nog onder de zonnebank!peroneel is erg kundig kortom ben erg blij met almere fitniss!!!"Plaats een review over Almere Fitness Wellness Club


captcha
algemene voorwaarden


Loader