Terug Regiofitness
Dynamic Fit in Alkmaar « Regiofitness

Dynamic Fit in Alkmaar

| Meer sportcentra »

Dynamic Fit

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

8

Lees 6 beoordelingen

Anoniem (gaf een 9)

Ik kom al met enige ruime onderbrekingen vanaf mijn 16e bij deze fitnessclub. Nu heb ik eindelijk ook de drive om te blijven komen. Ik kan vanaf 7 ... Lees volledige review

Foto's

Small_original__dsc2487 Small_original__dsc2514 Small_original__dsc2459 Small_original__dsc2755

Openingstijden

ma 7-22

di 7-22

wo 7-22

do 7-22

vr 7-22

za 8-16

zo 8-16

Dynamic Fit is sinds 1982 een begrip in Alkmaar!  Dynamic Fit staat bekend om haar goede kwaliteit en gezelligheid. Speciaal gebouwd als bewegingscentrum heeft het ruime gebouw, met veel parkeerruimte, het meest uitgebreide lesaanbod van Alkmaar.

Naast de bekende groepslessen zoals Zumba, Aerobics, Steps Aerobics, Boksen, Power Yoga en Spinning geven zij ook Les Mills lessen zoals Body Pump, Body Combat, Body Balance, CXworx, Body Vive, en RPM. 3 x per jaar starten er cursussen waaronder Spinning voor beginners, Buikdansen, Paaldansen, Bootcamp, en een Lifestyle & Afslankprogramma.

Dynamic Fit heeft zich gespecialiseerd in Medisch Fitness, Personal Training en Small Group training en werkt nauw samen met de Fysiotherapie praktijk.

 


Abonnementen van Dynamic Fit

Personal Training

Bij Dynamic Fit kun je onze trainers altijd persoonlijk aanspreken voor het maken van een afspraak. Uiteraard kan dit ook aan onze receptie (072) 5156263 of per email: personaltraining@dynamicfit.nl

Prijs: 45,00 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: n.v.t

All In Card

Hiervoor mag onbeperkt gebruik worden gemaakt van de Fitness, Groepslessen, Kinesis, Zonnebanken, Zwembad en Sauna. (ook maand of halfjaarcontract mogelijk)

Prijs: 41,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: jaarcontract

Afbeeldingen van Dynamic Fit

Mid_original__dsc2487 Mid_original__dsc2514 Mid_original__dsc2459 Mid_original__dsc2755 Mid_original__dsc2793

Groepslessen

Power Yoga is een totaal nieuwe bewegingservaring waarbij je door middel van inspanning ontspant. Deze vorm van bewegen combineert Oosterse ontspanningstechnieken met Westerse stretch- en stabiliteitsoefeningen op rustige muziek. De perfecte combinatie van inspanning en ontspanning die bovendien stress-verlagend werkt.

Aerobics is een combinatie van Low- en High Impact. De stapcombinaties van de Low- en de springcombinaties van de High Impact worden zodanig gecombineerd waardoor het lekker zweten wordt. Bij de high/low impact aerobic les ligt de nadruk op vetverbranding en spierversteviging.

De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische trainer Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het hele lichaam. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Ideaal voor houdingsverbetering en spieruithoudingsvermogen.

 

Madonna doet het, Angelina Jolie doet het, doe jij het al? Wij zijn trots de enige sportschool van Alkmaar te zijn die deze nieuwe trend geeft !

Paaldansen wordt gecombineerd met aerobic, gogo-dance en fitness. De paal wordt hierbij gezien als echt fitness instrument. Paaldansen bij Dynamic Fit is een combinatie van krachttraining en cardio en is daardoor een complete workout voor het hele lichaam. Verder moet het er natuurlijk gracieus uit zien en daarvoor is een goede spierbeheersing nodig.

Er wordt meestal les gegeven in kleine groepjes. Je krijgt in een warming up in de vorm van gogodance en leert basistechnieken en basisbewegingen aan de paal. Mocht je de basis onder de knie hebben dan kun je verder met de gevorderden cursus. Dynamic Fit beschikt over 3 palen.

Paaldansen is ook heel leuk voor vrijgezellen feesten, bedrijfsuitjes en anderen feestelijke gelegenheden !

Paaldansen wordt gegeven op donderdagavond om 20.00 uur onder leiding van de Nederlands Kampioene Ilse Meulenbroek. Aansluitend kunnen om 21.00 uur de gevorderden in de paal hangen. 

De nieuwe cursus start in september 2010 om 20:00 tot 21:00 uur. 
Het tarief is 10 x kaart voor € 75,00 leden (€ 85,00 niet-leden). (€ 85,00 niet-leden). 
Laat je sieraden thuis en smeer je die dag niet in met Body Lotion

Buikdans workout is voor iedereen die kennis wil maken met de basistechnieken van de buikdans en daarbij lekker wil zweten. Elke les leer je een nieuwe dans die stap voor stap op Arabische of Turkse muziek wordt aangeleerd. Buikdansen wordt op zondag om 11.00 uur door Mena Leila gegeven. Mena Leila is een bekende buikdanseres die ook altijd het Wereld Zomer Festival organiseert. Mena laat je soepel en swingend bewegen op exotische muziek, waardoor je niet door hebt dat je een work-out doet! 

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

 

Rosendo Cardoso, een internationale ster afkomstig uit Bahia (Brazilië) geeft capoeiralessen!In de lessen komen vooral lenigheid, kracht en conditie aan bod in een mix van conditieoefeningen, acrobatie en vechtsporttechnieken in de unieke capoeirastijl. Deze training verbruikt veel calorieën!

Billen en dijen met cellulitis? Met de hipNthigh, ontwikkeld door fitnessdeskundige Alain Hulspas, worden de spiergroepen rond bil en dij stevig aangepakt. Je brengt een elastische tube rondom je enkels aan en doet daarmee een serie nauwkeurig op elkaar afgestemde oefeningen. Hierdoor worden de spieren in benen en billen sterk geactiveerd waardoor de huid op heupen, dijen en billen verbeterd wordt.

 

Als je wilt afvallen en spieren wilt versterken dan is dit een leuke workout. Het eerste gedeelte bestaat uit een half uur low impact aerobics (er wordt hierbij niet gesprongen). Het tweede gedeelte uit spierversterkende oefeningen voor de 4 'B's. Buik Billen Bovenlichaam en Benen. De les wordt afgesloten met een cooling down.

Aeonetics is geschikt voor iedereen (min. leeftijd 15 jaar). 

 

High Camp is een stoere training waarbij de nadruk ligt op uithoudingsvermogen en krachtoefeningen. Het is een pittige les voor iedereen die even lekker wil ‘knallen’. De les is ook toegankelijk voor beginners doordat er opties worden aangegeven. Je bepaalt zelf hoever je gaat. Met het aerobe gedeelte van de High Camp komen de voeten los van de vloer met spring en jog bewegingen.

Doordat je hartslag omhoog gaat zul je zien dat je snel een betere conditie krijgt. Door de gevarieerde bewegingen en muziek is elke les een feest en voel je je geweldig.

 

Een in groepsverband gegeven recreatie bokstraining waarbij o.a. de volgende onderdelen behandeld worden: vuisttechniek, het “voetenwerk” (o.a. touwtje springen), snelheid, buikspieren en conditie. Een afwisselende training in de bokssport en een aanraden voor zowel dames als heren!!

 

O.l.v. Boksleraar Rob van Orden (foto), Ronald Koster en Elske Sorel

Als je een verfrissende workout wilt beleven kom dan in ons zwembad meedoen aan de Aquarobics lessen. Er wordt op muziek lesgegeven door een enthousiaste docent waarbij de weerstand van het water het tempo bepaald. De weerstand van het water is twaalf keer groter dan van lucht. Hierdoor verbruik je meer energie. In het water worden routinematige aerobic oefeningen aangeleerd. Het water is borstdiep en heeft een temperatuur van ± 30 graden Celsius.

 

Wat is BODYCOMBAT® groepsles_bodycombat

BODYCOMBAT® is de krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan.

Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en een superieure cardiofitness.

 

De voordelen van BODYCOMBAT®

 • Verbetert de hart- en longfunctie
 • Maakt belangrijke spiergroepen strakker en brengt ze in vorm
 • Verbrandt calorieën voor een slanker lichaam
 • Bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert de kracht in je kernspieren en je stabiliteit
 • Geeft je zelfvertrouwen

 

Voor wie is BODYCOMBAT®?

BODYCOMBAT® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen.

Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: “put your hands up and start defending yourself!”

 


BODYCOMBAT® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYJAM®?groepsles_bodyjam

BODYJAM® is een sensationele high-impact dance workout met een mix van de leukste bewegingen uit hip-hop, latin, disco en funk.

Op de sounds van de laatste hits word je bij BODYJAM® in een mum van tijd in hogere sferen gebracht, zodat je snel vergeet dat je bezig bent met een workout. De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

 

De voordelen van BODYJAM®

BODYJAM® biedt je alle voordelen van cardio-training en je verbrandt ontzettend veel calorieën. Als de les op zijn hoogtepunt is, is je hartslag op z'n top! Dansen is bovendien een geweldige manier om je coördinatie te verbeteren, waarbij de concentratie ligt op een verscheidenheid aan dansbewegingen en tempo's. Het beste van alles is dat BODYJAM® je de ruimte geeft voor zelfexpressie en zorgt dat je verslaafd raakt aan dans.

 

Voor wie is BODYJAM®?

BODYJAM® is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij BODYJAM® voorop! Heb je geen perfect aangeboren ritmegevoel? Geen paniek! De speciaal opgeleide BODYJAM® instructeurs geven deze workout op zo’n manier dat je op elk niveau de workout kunt volgen. Iedereen, vrouwen én mannen, hebben daardoor de basisbewegingen snel onder de knie en swingen in korte tijd vloeiend door de groepsfitnesszaal!

 


BODYJAM® video

http://www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYVIVE®groepsles_bodyvive

BODYVIVE® is de low-impact groepsfitness-workout waarbij je zelf bepaalt hoe hard je wilt werken.

Op meeslepende en inspirerende muziek leidt een speciaal opgeleide instructeur de groep stap voor stap door de oefeningen met VIVE™ ballen, VIVE™ tubes en eventueel handgewichten. Na afloop voel je je heerlijk jong en je bruist van de energie.

 

De voordelen van BODYVIVE®

 • Meer spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Een verbeterde hartgezondheid
 • Meer flexibiliteit en een groter bewegingsbereik
 • Betere balans en beweeglijkheid
 • Verbeterde houding
 • Gewichtsverlies door verhoogd calorieverbruik
 • Remt slijtage van botten en gewrichten
 • Je voelt je fitter en energieker

 

Voor wie is BODYVIVE®?

BODYVIVE® is geschikt voor jong en oud. De les intensiteit is individueel aan te passen. De les is dus ook geschikt voor mensen van middelbare leeftijd die goed voor zichzelf zorgen, hun gezondheid in de gaten houden en actief willen blijven Daarnaast is BODYVIVE® ook uitermate geschikt voor mensen die beginnen met groepsfitness en/of de voorkeur geven aan low-impact training, bijvoorbeeld bij herstel van een blessure.

 


BODYVIVE® video

www.lesmills.nl

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Dynamic Fit

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

Soorten fitness van Dynamic Fit

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Kinesis

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Woman only


Reviews van Dynamic Fit

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Ik kom al met enige ruime onderbrekingen vanaf mijn 16e bij deze fitnessclub. Nu heb ik eindelijk ook de drive om te blijven komen. Ik kan vanaf 7 uur terecht, het is er altijd schoon en er zijn voldoende apparaten. De trainers zijn enthousiast en goed."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Cijfers zeggen genoeg denk ik.Prijs/Kwaliteitverhouding wat lager gescoord, dit omdat ik niet van alle opties gebruik maak op het moment. Doe je dat wel, dan in Prijs/Kwaliteitverhouding 9 a 10.Cheers"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Deze fitnessclub is gevestigd in de directe nabijheid van mijn werk. Zo kan ik heel makkelijk na werktijd gaan sporten en word ik door de tv, de bank, huisgenoten of slecht weer niet verleid om thuis te blijven.Bovendien is het daar gewoon geweldig!"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"* dichtbij mijn huis* perfect ambiance* heel goed instructeurs en lessen:)"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Aan alles is gedacht! Fitnessen is een uitje, een plek van ontmoeting, bijkomen van dagelijkse routine en tegelijkertijd werk je ook nog eens aan je lijf/gezondheid. Voorheen met tegenzin, maar sinds ik bij Dynamic zit, maakt het de week compleet!"

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Ik sport al een aantal jaren bij Dynamic Fitt en voel mij hier erg thuis,gezelligheid,huiselijk staat bij mij hoog in het vaandel.Zo blijft sporten leuk!Wellness-gevoel optimaal ,hier is zeer veel mogelijk en ook Horeca prima."Plaats een review over Dynamic Fit


captcha
algemene voorwaarden


Loader