Terug Regiofitness
Sportscholen in Zevenaar « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Zevenaar

Zoek je een sportschool in Zevenaar?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Zevenaar.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Zevenaar. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Zevenaar

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Zevenaar.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Zevenaar
10 resultaten gevonden voor regio

Curves Zevenaar

Big_staticmap

Didamsestraat 4a 6901 HC Zevenaar Gelderland


Fitnesscentrum Zevenaar

  Voor slechts €25,- euro per maand kun je, binnen onze openingstijden, onbeperkt gebruik maken van onze nieuwe, moderne apparatuur, onze kleedkamers  met douches en onze spinningruimte.

Big_staticmap

James Wattstraat 2 6902 PR Zevanaar Gelderland


Bent Sports Zevenaar

Fitness, Racket & Healthclub Bent Sports is een uitstekend gefaciliteerd sportcentrum waar een enthousiast team u de gelegenheid geeft om te sporten en te ontspannen. Fitness Bent Sports heeft een...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Hunneveldweg 6B 6903 ZM Zevenaar Gelderland


Sportinstituut Zevenaar

Big_staticmap

Hunneveldseweg 6b 6903 ZM Zevenaar Gelderland


Cordia Sportsworld

Cordia Sportsworld Zevenaar is in 1997 ontstaan uit pure liefhebberij en is uitgegroeid tot een modern Fitnesscenter met een gevarieerd programma.  Professionaliteit en een prettige sfeer staan bij ons voorop! We hebben...

Missing_logo
Big_staticmap

Einsteinstraat 6a 6902 PB Zevenaar Gelderland


Sportcentrum AeroFitt Didam

Big_staticmap

Hengelderwerg 18 6942 NB Didam Gelderland


Sportstudio Re-Action

Big_staticmap

't Holland 33 6921 GX Duiven Gelderland


Curves Duiven

Big_staticmap

Rijksweg 57 6921 AC Duiven Gelderland


Vivid

Big_staticmap

Lupinenstraat 9a 6942 VA Didam Gelderland


Fysiofit De Liemers

Big_staticmap

Eilandplein 476 6922 ER Duiven Gelderland


Loader