Terug Regiofitness
Sportscholen in Winterswijk « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Winterswijk

Zoek je een sportschool in Winterswijk?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Winterswijk.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Winterswijk. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Winterswijk

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Winterswijk.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Winterswijk
8 resultaten gevonden voor regio

Curves Winterswijk

Curves in Winterswijk geeft je een een complete fitness en krachttraining in slechts 30 minuten. Met ons effectieve programma kun je elke training tot 500 calorieën verbranden waarbij je alle...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Wheme 88 7101 NT Winterswijk Gelderland


Figuurstudio Top-Vorm

Big_staticmap

Markt 13-I 7101 DA Winterswijk Gelderland


Ubcro Sports

Big_staticmap

Laan van Hilbelink 28-A 7101 WG Winterswijk Gelderland


Van Emden Sport en Gezondheidscentrum

In ons sportcentrum kunt u in de fitnesszaal op verschillende manieren individueel aan uw gezondheid werken, d.m.v. cardio fitness en spierversterkende oefeningen. Van start: voordat u begint met uw fitnesstraining...

Big_staticmap

Haitsma Mulierweg 22-24 7101 CA Winterswijk Gelderland


Wenters Sports Club Winterswijk

Big_staticmap

Haitsma Mulierweg 22-24 7101 CA Winterswijk


Sporttheater Astoria

Big_staticmap

Kottenseweg 8 7101 JP Winterswijk Gelderland


Sporttheater Astoria

Big_staticmap

Kottenseweg 8 7101 JP Winterswijk Gelderland


Sportcentrum de Tuunte

Big_staticmap

Europark 6 7102 AM Winterswijk Gelderland


Loader