Terug Regiofitness
Sportscholen in Winsum « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Winsum

Zoek je een sportschool in Winsum?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Winsum.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Winsum. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Winsum

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Winsum.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Winsum
2 resultaten gevonden voor regio

Sport- en Fitnesscentrum Veldwijk

Wie aan sport wil doen, maar niet op een vaste dag of op een vast  tijdstip kan of wil sporten, vindt in de individuele fitness-training een ideale manier om in...

Big_staticmap

Onderdendamsterweg 34 9951 TD Winsum Groningen


Sport Slim

Big_staticmap

Nassaustraat 9 9953 RH Winsum Groningen


Loader