Terug Regiofitness
Sportscholen in wierden « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Wierden

Zoek je een sportschool in Wierden?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Wierden.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Wierden. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Wierden

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Wierden.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Wierden
9 resultaten gevonden voor regio

Attila's Gym

Big_staticmap

Kerkstraat 11 7641 BS Wierden Overijssel


Bodyfit Sport

Big_staticmap

Handelsweg 10 7641 AC Wierden


GoodLife Sports

Big_staticmap

Vijverweg 4 7641 LH Wierden


Basic Fit Almelo

tekst volgt

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Groenplein 2 7604 BG Almelo


Fit For Free Almelo

Fit For Free staat voor fitness voor iedereen! Het maakt niet uit of je sport om je conditie te verbeteren, spieren te versterken, af te vallen of gewoon voor de...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

George Breitnerstraat 12, 7606 HG Almelo, Nederland


Forza Gym Almelo

Big_staticmap

Henri Dunantstraat 2 7607 XK Almelo Overijssel


Anytime Fitness Almelo

Big_staticmap

Wierdensestraat 55 7607 GG Almelo


Basic-Fit Almelo - Stadion (Basic)

Basic-Fit Almelo Stadion is gevestigd op de Stadionlaan 40, 7606 JZ, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Almelo. Het openbaar vervoer stopt ook voor de deur. Wat biedt Basic-Fit?...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Stadionlaan 40
7606 JZ Almelo


Sportcentrum De Windmolen

Big_staticmap

Windmolen 4-A 7609 NN Almelo Overijssel


Loader