Terug Regiofitness
Sportscholen in wanneperveen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Wanneperveen

Zoek je een sportschool in Wanneperveen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Wanneperveen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Wanneperveen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Wanneperveen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Wanneperveen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Wanneperveen
5 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum van der Veen

Big_staticmap

Kolderveen 46 7948 NK Meppel Drenthe


Medisport Meppel

Big_staticmap

Sportpark Koedijkslanden 4 7944 PA Meppel Drenthe


Ankie Wellness Center

Big_staticmap

Prins Hendrikstraat 34 7941 EB Meppel Drenthe


MFit Meppel milon studio

MFit milon studio Meppel heeft de Milon Cirkel, een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Per toestel worden jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. Je werkt aan je conditie zonder...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Sportpark Koedijkslanden 1a
(naast de ijsbaan)
7944 PA Meppel


Go For It Wellness

Bij Go For It Wellness in Meppel ligt de focus allang niet meer op sporten alleen. Het gaat erom dat hun leden zich met behulp van een goede lichamelijke conditie...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Paradijsweg 8 7942 HB Meppel Drenthe


Loader