Terug Regiofitness
Sportscholen in Wageningen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Wageningen

Zoek je een sportschool in Wageningen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Wageningen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Wageningen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Wageningen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Wageningen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Wageningen
5 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum "De Plataan"

Sportcentrum De Plataan is voor Wageningen en omstreken de plek waar iedereen  - 7 dagen per week - in een prettige en natuurlijke omgeving kan sporten, bewegen en ontspannen. Sfeer...

Big_staticmap

Plataanlaan 1 6708 PT Wageningen Gelderland


Enjoy Healthclub

Big_staticmap

Marijkeweg 24, 6709 PG Wageningen


Sports Centre de Bongerd

Big_staticmap

Bornsesteeg 2 6708 PE Wageningen Gelderland


Avalon Fitcentre Wageningen

Big_staticmap

Nude 28H (achterzijde )6702 DL Wageningen


Lopulissa Sport- & Health Center

Big_staticmap

Grebbeweg 160 3911 AX Rhenen


Loader