Terug Regiofitness
Sportscholen in Waddinxveen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Waddinxveen

Zoek je een sportschool in Waddinxveen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Waddinxveen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Waddinxveen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Waddinxveen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Waddinxveen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Waddinxveen
18 resultaten gevonden voor regio

Fysiofitness Waddinxveen

Big_staticmap

Mercuriusweg 18 2741 TA Waddinxveen Zuid-Holland


Den Edel Sport

Big_staticmap

Sniepweg 13h 2742 AR Waddinxveen Zuid-Holland


SportCity Gouda

SportCity is een sfeervol fitnesscentrum in Gouda bij het Groenhovenpark met vriendelijk en behulpzaam personeel, een gezellige horeca en schone faciliteiten. Bij SportCity Gouda voelt iedereen zich thuis van jong tot...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Groenhovenpark 1 2803PH Gouda Zuid Holland


2MF (Mol Medical Fitness)

Big_staticmap

Aldebaran 2 2743 ML Waddinxveen Zuid-Holland


De Salon

Big_staticmap

Dorpstraat 120 2742 AL Waddinxveen Zuid-Holland


fit20 Gouda

Big_staticmap

Zuidelijk Halfrond 1 2801 DD Gouda


Curves Waddinxveen

Big_staticmap

Noordkade 74 2741 EZ Waddinxveen Zuid-Holland


Living Well Milon Club XL Gouda

Big_staticmap

Keerkring 4 2801 DG Gouda


Optimal Gym Gouda

Bij onze kleinschalige fitnessclub bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelstelling te halen. We willen allemaal fit en vitaal blijven of...

Big_staticmap

Büchnerweg 7, 2803 GR Gouda, Nederland


Living Well Milon Club Bloemendaal

Big_staticmap

Burgemeester van Reenensingel 45 2803 PA GOUDA


Loader