Terug Regiofitness
Sportscholen in Vlissingen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Vlissingen

Zoek je een sportschool in Vlissingen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Vlissingen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Vlissingen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Vlissingen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Vlissingen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Vlissingen
6 resultaten gevonden voor regio

ter Weijden Sports

Big_staticmap

Clijverstraat 50 4381 PX Middelburg Zeeland


Fitnesscenter Sportlife

Big_staticmap

Paul Krugerstraat 251 4382 MH Vlissingen Zeeland


Aqualife

Big_staticmap

Hobeinstraat 77 4381 PC Vlissingen Zeeland


Fitness Fitaal

Big_staticmap

Dynamoweg 10 4382 WZ Vlissingen Zeeland


Sportinstituut Smid

Big_staticmap

Westerzicht 388 4385 BN Vlissingen Zeeland


Optisport Vlissingen-Middelburg

Wil je aan je conditie werken, je figuur verbeteren of gewoon even lekker ontspannen in de sauna, dan zijn wij de ideale Health Club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Sportweg 2 4387 PM Vlissingen Zeeland


Loader