Terug Regiofitness
Sportscholen in Vianen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Vianen

Zoek je een sportschool in Vianen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Vianen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Vianen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Vianen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Vianen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Vianen
12 resultaten gevonden voor regio

Fit2Go Vianen

Big_staticmap

Stuartweg 1C, 4131 NH Vianen


Sportschool Sport & Bewegen

Big_staticmap

Badhuisstraat 22 4132 BR Vianen Utrecht


Fit Vianen

Big_staticmap

Margaretha v Borselenstr 33 4133 HS Vianen Utrecht


Curves Nieuwegein

Big_staticmap

Handelskade 48 3434 BC Nieuwegein Utrecht


Sportcentrum Body-Fit

Big_staticmap

Constructieweg 2a 3433 NN Nieuwegein


Newstyle Nieuwegein

Anders dan alle anderen Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. Lees hieronder waarom Alles inclusief in uw abonnement Ieder Betaalbaarsporten abonnement is...

Big_staticmap

Constructieweg 2A, 3433 NN Nieuwegein, Nederland


Fit2Go IJsselstein

Big_staticmap

Nijverheidsweg 15A, 3401 MC IJsselstein


De MIX Fitness Nieuwegein

Het Team DeMIX helpt u bij het bereiken van uw doelen; of dat nu het verbeteren van uw algehele conditie is of sportspecifieke training. Aan groepstrainingen kunt u meedoen in...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Merweplein 3 3432 GN Nieuwegein Utrecht


Fysio Physics

Big_staticmap

Linnaeusweg 31 3401 MS IJsselstein


Comby Sport Nieuwegein

Big_staticmap

Kruyderlaan 31A 3431 BM Nieuwegein


Loader