Terug Regiofitness
Sportscholen in Venray « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Venray

Zoek je een sportschool in Venray?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Venray.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Venray. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Venray

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Venray.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Venray
9 resultaten gevonden voor regio

fit20 Venray

Big_staticmap

Kempweg 70 5801 VV Venray


Forza Personal Lifestyle

Big_staticmap

Hoenderstraat 83, 5801 CJ Venray, Nederland


FITKLUB Veltum

FITKLUB Veltum is al jaren een begrip als het gaat om fitness, cardio fitness, spinning, steps, aerobics, yoga... vrijwel alles wat je nodig hebt om gezond van lichaam (en geest) te...

Big_staticmap

Veltumse Kleffen 52 5801 SH Venray Limburg


Fitklub Veltum

Big_staticmap

Veltumse Kleffen 66 5801SJ Venray


Bodycamp venray

Big_staticmap

Kempweg 152, 5801 VV Venray, Nederland


Fitness- en Saunacentrum Venray

Big_staticmap

Mozartstraat 20-A 5802 HP Venray Limburg


Medisch fitness De Keizer

Big_staticmap

Keizersveld 9c/d 5803 AM Venray Limburg


FITKLUB Keizersveld

FITKLUB Keizersveld is een begrip als het gaat om fitness, cardio fitness, spinning, steps, aerobics, yoga... vrijwel alles wat je nodig hebt om gezond van lichaam (en geest) te blijven.   ...

Big_staticmap

Keizersveld 21a 5803 AM Venray Limburg


Fitklub Keizersveld

Big_staticmap

Keizersveld 21a 5803AM Venray


Loader