Terug Regiofitness
Sportscholen in tuk « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Tuk

Zoek je een sportschool in Tuk?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Tuk.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Tuk. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Tuk

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Tuk.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Tuk
4 resultaten gevonden voor regio

Club Fysio Fitness Tuk

Welkom bij Fitnesscentrum Club Fysio Fitness Tuk. Het centrum waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan en waar iedereen, van jong tot oud, van alles kan vinden op...

Big_staticmap

J.H.W. Pasmanweg 12 8334 RR Tuk (Steenwijk) Overijssel


HIER! Fitness

Big_staticmap

Roomweg 9 8334 NR Tuk (Steenwijk)


Sportinn Steenwijk

Big_staticmap

Dolderweg 23a 8331 LL Steenwijk Overijssel


Avanty Lifestyle Steenwijk

Big_staticmap

Oostwijkstraat 19, 8331 EA Steenwijk


Loader