Terug Regiofitness
Sportscholen in Terneuzen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Terneuzen

Zoek je een sportschool in Terneuzen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Terneuzen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Terneuzen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Terneuzen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Terneuzen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Terneuzen
5 resultaten gevonden voor regio

Basic Sportsclub

Big_staticmap

Patentweg 6 4538 BR Terneuzen Zeeland


Healthclub Fitline

JE FIT, GEZOND EN LEKKER IN JE VEL VOELEN. Kom sporten bij Healthclub Fitline Terneuzen om dit te bereiken. Wij bieden in onze sportschool verschillende programma’s om u weer echt...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Patentweg 6 4538 BR Terneuzen


Fysio-Fit Stams

Big_staticmap

van Kinsbergenlaan 2-A 4535 BJ Terneuzen Zeeland


Sportcentrum Delta

Big_staticmap

N.J. Hartestraat 2 4531 HV Terneuzen Zeeland


Fitnesscentrum Vlooswijk

Big_staticmap

Vlooswijkstraat 64-66 4531 CG Terneuzen Zeeland


Loader