Terug Regiofitness
Sportscholen in bovensmilde « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Bovensmilde

Zoek je een sportschool in Bovensmilde?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Bovensmilde.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Bovensmilde. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Bovensmilde

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Bovensmilde.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Bovensmilde
4 resultaten gevonden voor regio

Fitnesscentrum Sportique

Fitnesscentrum Sportique is al 25 jaar een begrip in Bovensmilde, Assen en omstreken. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt maak je kennis met een sportcentrum waar je verantwoord...

Missing_logo
Big_staticmap

Hoofdweg 210 9421 VD Bovensmilde


fit20 Assen

Big_staticmap

Zoom 18 9405 PS Assen


Kloos 2 U

Big_staticmap

Balkengracht 10b 9405 GC Assen


De Bonte Wever Fitness

Big_staticmap

Stadsbroek 17 9405 BK ASSEN


Loader