Terug Regiofitness
Sportscholen in Scheveningen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Scheveningen

Zoek je een sportschool in Scheveningen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Scheveningen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Scheveningen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Scheveningen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Scheveningen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Scheveningen
60 resultaten gevonden voor regio

Max Health Club

Big_staticmap

Klatteweg 109 2597 KA 's-gravenhage Zuid-Holland


Fitnesscentrum De Bataaf

Big_staticmap

Ver Huellweg 2 2585 JC 's-gravenhage Zuid-Holland


Fitness De Bataaf

Big_staticmap

Verhuellweg 2 2585 JC Den Haag Zuid-Holland


Zumbapati

Big_staticmap

Delistraat 35 2585 VX 's-gravenhage Zuid-Holland


Vie Fitness

Big_staticmap

Ruychrocklaan 132 2597 ES 's-gravenhage Zuid-Holland


Feel Fit

Big_staticmap

Malakkastraat 9 2585 SG 's-gravenhage Zuid-Holland


Get Fit Stay Fit

Big_staticmap

Oostduinlaan 50 2596 JP 's-gravenhage Zuid-Holland


Curves Scheveningen

Curves is een 30 minuten fitnessprogramma speciaal ontworpen voor vrouwen. De combinatie van krachttraining en cardiofitness zorgt voor het verstevigen van je spieren, het verhogen van je stofwisseling en het...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Neptunusstraat 44 2586 GS Den Haag


Sportcentrum Duinzigt

Big_staticmap

Willem Royaardsplein 27-28 2597 GS Den Haag Zuid-Holland


InTension Health Club Scheveningen

WELKOM bij InTension Health Club Scheveningen! Het sportcentrum met het hoogste kwaliteitskeurmerk in deze regio! InTension staat garant voor professionaliteit en kwaliteit in een plezierige omgeving, waar sport, gezondheid en...

Big_staticmap

Marcelisstraat 200 2586 RZ 's-gravenhage Zuid-Holland


Loader