Terug Regiofitness
Sportscholen in scharnegoutum « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Scharnegoutum

Zoek je een sportschool in Scharnegoutum?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Scharnegoutum.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Scharnegoutum. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Scharnegoutum

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Scharnegoutum.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Scharnegoutum
6 resultaten gevonden voor regio

Life Style Sportcentrum Sneek

Big_staticmap

Westereems 18 8602 CR Sneek


Optisport Health Club Sneek

Wil je aan je conditie werken, je figuur verbeteren of gewoon even lekker ontspannen in de sauna, dan zijn wij de ideale Health Club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Burgemeester de Hooppark 5 8605 CR Sneek Friesland


Fitplan Sport-medisch Centrum Sneek

Big_staticmap

Prins Hendrikkade 29, 8601 CB Sneek


Sportclub F en F

Big_staticmap

Lange Veemarktstraat 3 8601 ET Sneek Friesland


Basic-Fit Sneek

Basic-Fit Sneek is gevestigd op de Alexanderstraat 3, 8606 AG, dit is een uitstekend bereikbare in Sneek-Zuid, vlak bij de Stadsrondweg. Ideaal dus voor alle Snekers en voor sporters uit...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Alexanderstraat 3 8606 AG Sneek Friesland


Sportcentrum Prim

Big_staticmap

Alexanderstraat 6 8606 VP Sneek


Loader