Terug Regiofitness
Sportscholen in Rozenburg « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Rozenburg

Zoek je een sportschool in Rozenburg?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Rozenburg.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Rozenburg. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Rozenburg

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Rozenburg.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Rozenburg
9 resultaten gevonden voor regio

Medica Fit B.V.

Big_staticmap

Clematislaan 10 3181 CB Rozenburg Zuid-Holland


JR Sport & Wellness

Big_staticmap

Dwarsweg 40-C 3181 HG Rozenburg Zuid-Holland


Topsquash Maassluis

Big_staticmap

Burg de Jonghkade 27-29 3143 CC Maassluis Zuid-Holland


Wellness Center Maassluis

Big_staticmap

Maasweg 8a - 10a 3144 DA Maassluis Zuid-Holland


Healthclub Fitline

JE FIT, GEZOND EN LEKKER IN JE VEL VOELEN. Kom sporten bij Healthclub Fitline Maassluis om dit te bereiken. Wij bieden in onze sportschool verschillende programma’s om u weer echt...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Govert van Wijnkade 14 3144 EE Maassluis


Mahorokan Sports Club

Big_staticmap

Rozenlaan 4 3142 NN Maassluis Zuid-Holland


Sportcentrum Life

U kunt bij ons al vanaf 3 jaar terecht tot...................................... U betaald t/m 12 jaar €12,50 per maand voor onbeperkt sporten. U betaald t/m 18 jaar €15,00 per maand voor...

Big_staticmap

Maassluiseweg 8
3155 EJ Maasland


J.H. de Wilde- de Lange

Big_staticmap

Parkietstraat 1 3145 ND Maassluis Zuid-Holland


Sportcentrum Life

Big_staticmap

Burg. Wesselinkstraat 2
3145 SB Maassluis


Loader