Terug Regiofitness
Sportscholen in Roermond « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Roermond

Zoek je een sportschool in Roermond?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Roermond.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Roermond. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Roermond

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Roermond.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Roermond




11 resultaten gevonden voor regio

Lesly's

Big_staticmap

Willem ll Singel 22 6041 HS Roermond Limburg


Easy Moves

Big_staticmap

Jesuitenstraat 5 6041 ED Roermond Limburg


Bodywork

Big_staticmap

Kapellerlaan 50 6041 JD Roermond Limburg


Fitclub Roermond

Big_staticmap

Prof Schreinemakersstr 23 6042 CG Roermond Limburg


Fit all Day Roermond

Fitnesscentrum Fit All Day in Roermond biedt ruime moderne trainings- mogelijkheden voor zowel kracht training, cardio fitness als groepslessen. Een laagdrempelig sportbeleid waar werken aan de gezondheid op een plezierige...

Big_staticmap

Bredeweg 12a 6042GG Roermond Limburg


SimplyFit Trainingscentrum Roermond

Big_staticmap

Bredeweg 12 6042 GG Roermond Limburg


il fiore healthcenters Roermond

Big_staticmap

Putkamp 4 6049 AK Herten Limburg


Fysiofitnesscentrum Fincken

Big_staticmap

Sint Odgerusstraat 3 6045 ET Roermond Limburg


Fitlife Dennenmarken

Big_staticmap

Elmpterweg 46 6042 KL Roermond Limburg


Fit For Free Roermond

Fit For Free staat voor fitness voor iedereen! Het maakt niet uit of je sport om je conditie te verbeteren, spieren te versterken, af te vallen of gewoon voor de...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Schaarbroekerweg 18, 6042 Roermond, Nederland


Loader