Terug Regiofitness
Sportscholen in Rockanje « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Rockanje

Zoek je een sportschool in Rockanje?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Rockanje.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Rockanje. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Rockanje

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Rockanje.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Rockanje
8 resultaten gevonden voor regio

Fitland Basic Goes

Big_staticmap

Da Vinciplein 8 4462 GX Goes


Zappa

Big_staticmap

Klein Frankrijk 11 4461 ZN Goes Zeeland


No Bite

Big_staticmap

Bessestraat 15 4462 CK Goes Zeeland


Pilates Center Goes

Big_staticmap

Blanckstraat 8-A 4461 KS Goes Zeeland


Fysiofit Heinkenszand

Big_staticmap

Dorpsstraat 69 4451 BB Heinkenszand Zeeland


Fitnesscentrum Fitlife

Big_staticmap

Noordland 2-B 4451 RP Heinkenszand Zeeland


Fitland Goes

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Goes waar je lekker kunt sporten? En na de training heerlijk kunt gaan ontspannen? Dan is Fitland Goesde sportschool voor jou. Meer...

Big_staticmap

Geldeloozepad 7 4463 AJ Goes Zeeland


Atlanta Sports

Big_staticmap

Stationsweg 3 4451 HJ Heinkenszand Zeeland


Loader