Terug Regiofitness
Sportscholen in Purmerend « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Purmerend

Zoek je een sportschool in Purmerend?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Purmerend.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Purmerend. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Purmerend

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Purmerend.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Purmerend
14 resultaten gevonden voor regio

BetterYou Health Centre

Big_staticmap

Suze Groenewegstraat 144 1442 NM Purmerend


Back 2 Basic

Big_staticmap

Karekietpark 18 1444 HV Purmerend Noord Holland


Boksvereniging Fitness Centrum Purmerend

Big_staticmap

Flevostraat 255 1442PX Purmerend Noord Holland


Slim-City

Big_staticmap

Purmersteenweg 11-A 1441 DK Purmerend Noord-Holland


Wellness Profi Center

Waarom wij? Aparte sauna voor dames & heren Alles zit inbegrepen in je fitness abonnement (fitness, groepslessen, buikspierkwartiertjes, sauna en powerplate!) Veel verschillende soorten groeplessen en freestyle groeplessen dus geen...

Big_staticmap

Flevostraat 255 1442 PX Purmerend Noord-Holland


Sporting de Gors

Big_staticmap

Lisdoddestraat 40 1441 NN Purmerend Noord Holland


HealthCity Purmerend Grotenhuysweg

HealthCity International is een sport-, fitness- en ontspanningsketen met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service en telt momenteel 158 clubs in...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Grotenhuysweg 100 1446 HZ Purmerend Noord-Holland


Squash & Fitness Center Purmerend

Big_staticmap

Koggenland 94 1447 CP Purmerend Noord Holland


Necksports

Big_staticmap

Neckerstraat 133 1456 BC Wijdewormer Noord-Holland


fit20 Purmerend

Big_staticmap

Westerweg 60 1445 AD Purmerend


Loader