Terug Regiofitness
Sportscholen in paterswolde « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Paterswolde

Zoek je een sportschool in Paterswolde?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Paterswolde.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Paterswolde. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Paterswolde

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Paterswolde.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Paterswolde
4 resultaten gevonden voor regio

Sport- en Fitnessclub de Marsch

Big_staticmap

Hooiweg 196 9765 EM Paterswolde Drenthe


Sportrade fit- en wellness

Sportrade fit- & wellness is gevestigd op één van de mooiste locaties in Paterswolde, naast natuurreservaat “de Braak”. In een pand van ruim 2000 m2 zetten we ons in om Fitness...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Hoofdweg 266, 9765 CM Paterswolde Drenthe


Energy Zon- en Fitness Studio

Big_staticmap

Hortuslaan 3a 9751 BE Haren Groningen


Sportcentrum Haren Body-Fit

Big_staticmap

Anjerlaan 34 9753 GC Haren Groningen


Loader