Terug Regiofitness
Sportscholen in Oldenzaal « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Oldenzaal

Zoek je een sportschool in Oldenzaal?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Oldenzaal.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Oldenzaal. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Oldenzaal

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Oldenzaal.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Oldenzaal
6 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum SportTime

Big_staticmap

Stationsplein 19 7573 AV Oldenzaal Overijssel


Sportcentrum Marian

Gezond sporten in een prettige omgeving, met gediplomeerde trainers, dat is wat u bij ons kan verwachten. Wij geven geen jaren aan uw leven, maar leven aan uw jaren. Op deze...

Missing_logo
Big_staticmap

Helmichstraat 18 7575 AG Oldenzaal Overijssel


Sportschool Makoto Gym

Big_staticmap

Bentheimergraven 7
7577 DA Oldenzaal


Sportschool Makoto Gym

Big_staticmap

Bentheimergraven 7, 7577 DA Oldenzaal


PLAZA Squash & Fit-theater

Big_staticmap

Thijlaan 8 7576 ZB Oldenzaal Overijssel


Fit en Lifestyle Hart for Her

Big_staticmap

Telgenkamp 28 7576 EH Oldenzaal Overijssel


Loader