Terug Regiofitness
Sportscholen in Oirschot « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Oirschot

Zoek je een sportschool in Oirschot?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Oirschot.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Oirschot. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Oirschot

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Oirschot.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Oirschot
5 resultaten gevonden voor regio

Corpus Novum

Ben je fanatiek sporter en weet je precies wat je wilt doen of wil je beginnen met sporten en weet je niet of; fitness, krachttraining, Zumba of Spinning het beste...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Den Heuvel 3- 30 5688 EM Oirschot Noord-Brabant


Fitness Oirschot B.V.

Big_staticmap

Industrieweg 9-C 5688 DP Oirschot Noord-Brabant


Laco sportcentrum Kroonenburg

Voor elk wat wils Laco sportcentrum Kroonenburg in Oirschot biedt een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum met airconditioning, squashbanen, sauna en...

Big_staticmap

De Kemmer 1 5688 GK Oirschot Noord-Brabant


Fitness Solutions

Big_staticmap

Mosselaarweg 21 5684 NX Best Noord-Brabant


Sportcentrum Best

Big_staticmap

Turfheuvel 13 5685 CA Best Noord-Brabant


Loader