Terug Regiofitness
Sportscholen in Nijkerk « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Nijkerk

Zoek je een sportschool in Nijkerk?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Nijkerk.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Nijkerk. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Nijkerk

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Nijkerk.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Nijkerk
5 resultaten gevonden voor regio

Curves Nijkerk

Curves geeft je een een complete fitness en krachttraining in slechts 30 minuten. Met ons effectieve programma kun je elke training tot 500 calorieën verbranden waarbij je alle belangrijke spiergroepen...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Koetsendijk 47 3861 AG Nijkerk


Van Kooten

Big_staticmap

Bentinckstraat 3 3861 KV Nijkerk Gelderland


NHC Sports

Big_staticmap

Larixlaan 74 3862 EV Nijkerk Gelderland


Fitz Healthclub Nijkerk

Bij Fitz sport je al voor 19,95,- p.m. Onbeperkt en inclusief groepslessen.

Big_staticmap

Koperslager 25-27 3861 SJ Nijkerk


Roelofs Gym

Big_staticmap

Drie Morgenland 21 3863 ZG Nijkerk Gelderland


Loader