Terug Regiofitness
Sportscholen in muntendam « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Muntendam

Zoek je een sportschool in Muntendam?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Muntendam.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Muntendam. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Muntendam

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Muntendam.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Muntendam
6 resultaten gevonden voor regio

Sportvereniging Sorghvliet

Wij zijn een vereniging waar u terecht kunt voor fitness, boksen, cardio, bodybuilding, karate, doordat we een vereniging zijn en dit allemaal vrijwillig als hobby doen is het een laagdrempellige...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Kleinevaartlaan 51 9642 PG Veendam


Sport- en Fitnesscentrum Bodewes

Big_staticmap

Stationsstraat 1 9641 KE Veendam Groningen


Quantum Fit

Big_staticmap

Skager Rak 14 9642 CZ Veendam Groningen


Sportcentrum Oxigym Veendam

Big_staticmap

Boven Oosterdiep 9 9641 JM Veendam Groningen


Boicalus

Big_staticmap

Drenthelaan 38 9642 GC Veendam Groningen


Tors Gym

Big_staticmap

Sportterreinstraat 50 9648CC Wildervank


Loader