Terug Regiofitness
Sportscholen in Maasbree « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Maasbree

Zoek je een sportschool in Maasbree?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Maasbree.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Maasbree. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Maasbree

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Maasbree.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Maasbree
4 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum Dynamic Maasbree

Big_staticmap

Breetse Peelweg 1c 5993 NC Maasbree Limburg


Fit2b Baarlo

Big_staticmap

Grotestraat 47 5991 AV Baarlo Limburg


Allsports Body-Gym

Big_staticmap

Molenberg 14 5991 AL Baarlo Limburg


Fit Focus

Big_staticmap

Maashoflaan 5 5927 PV Venlo Limburg


Loader