Terug Regiofitness
Sportscholen in Lemmer « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Lemmer

Zoek je een sportschool in Lemmer?

Een sportschool in Lemmer vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de Fitnessclubs in Lemmer bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website van sportscholen in Lemmer zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Maandelijks zoeken 20.000 bezoekers via Regiofitness naar de juiste sportschool of fitnesscentrum. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen in Lemmer.

Vergelijk sportscholen in Lemmer. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jouw.

Een betaalbare sportschool in Lemmer is zo geregeld bij Regiofitness. Naast de prijzen en de sportfaciliteiten in Lemmer Friesland geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt.

Kies je voor groepslessen Zumba of spinning in Lemmer of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool in Lemmer die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de fitness mogelijkheden in Lemmer. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kijken? Maak gebruik van de aanbiedingen van fitnessclubs in Lemmer. 

 
7 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum Nova

Big_staticmap

Tramweg 12 8531 HK Lemmer


Bewegingsstudio Lemmer

Big_staticmap

Kortestreek 33 8531 JG Lemsterland Friesland


Beweeg & Meer

Big_staticmap

Kortestreek 33 8531 JG Lemmer


Strak & Fit Lemmer

Big_staticmap

Willemskade 3 8531 DN Lemmer


IGOFIT Lemmer

Big_staticmap

Industrieweg 2a 8531 PA Lemmer


Nije Balans

Kom sporten bij Nije Balans, het gezelligste fitnesscentrum van Lemmer, Zuid-West Friesland en omstreken! Waarom sporten bij Nije Balans? Nije Balans service: 3 maal per jaar gratis persoonlijke begeleiding, gratis...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Straatweg 52b 8531 PZ Lemsterland Friesland


Kruithof Fysio Lemmer

Big_staticmap

Visserburen 16-20 8531 EC Lemmer


Loader