Terug Regiofitness
Sportscholen in Leerdam « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Leerdam

Zoek je een sportschool in Leerdam?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Leerdam.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Leerdam. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Leerdam

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Leerdam.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Leerdam
4 resultaten gevonden voor regio

Slender Studio Leerdam

Door een unieke manier van bewegen, je gezondheid, je figuur en je algemene conditie verbeteren. Een professioneel trainingsprogramma in een comfortabele ontspannen sfeer.          ...

Big_staticmap

Nieuwstraat 11 4141 CA Leerdam


Fitness Centrum Leerdam

Big_staticmap

Nieuwstraat 33 4141 CA Leerdam Zuid-Holland


Marijke's Bodystyle

Big_staticmap

Parmentierstraat 34-36 4143 HA Leerdam Zuid-Holland


Berenschot Sportcentrum

Big_staticmap

Tiendweg 9 4142 EG Leerdam Zuid-Holland


Loader