Terug Regiofitness
Sportscholen in leek « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Leek

Zoek je een sportschool in Leek?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Leek.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Leek. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Leek

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Leek.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Leek
6 resultaten gevonden voor regio

ProFit Leek

ProFit Leek is een nieuwe sportschool gevestigd in Leek. Hier kunt u al vanaf €14,95 onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen.

Big_staticmap

Valkenburgstraat 5 9351 EK Leek


Fitclub Rodenburg

Big_staticmap

Rodenburg 2, 9351 PV Leek


Sportcentrum Leek

Big_staticmap

De Schelp 35 9351 NV Leek


Ultima Fitness

Big_staticmap

Ceintuurbaan Noord 110 9301 NZ Roden


Palestra Wellness centre

Big_staticmap

Groene Zoom 3 9301 SJ Roden Drenthe


Fitnesscentrum Roden

Welkom op de site van Fitnesscentrum Roden! Fitnesscentrum Roden is een eigentijds sportcentrum waar u verantwoord en veilig kunt sporten onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs. Stuk voor stuk goed...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Kanaalstraat 60-D 9301 LT Roden


Loader