Terug Regiofitness
Sportscholen in Klazienaveen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Klazienaveen

Zoek je een sportschool in Klazienaveen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Klazienaveen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Klazienaveen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Klazienaveen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Klazienaveen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Klazienaveen
4 resultaten gevonden voor regio

Fitness Centrum Extension

Big_staticmap

Van Echtenskanaal NZ 130 7891 AG Klazienaveen


Fysio-Fitness

Big_staticmap

Borkerstraat 16 7891 SG Klazienaveen Drenthe


Sport Studio Briggs

Big_staticmap

Industriestraat 2e 7891 GV Klazienaveen Drenthe


Fitstudio Henriette

Big_staticmap

Herenstreek 88 7885 AV Nieuw-Dordrecht


Loader