Terug Regiofitness
Sportscholen in Katwoude « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Katwoude

Zoek je een sportschool in Katwoude?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Katwoude.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Katwoude. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Katwoude

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Katwoude.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Katwoude
6 resultaten gevonden voor regio

Vitaal Sport Healthcenter

Bij Vitaal Sport Healthcenter in Katwoude komen ouderen en jongeren, beginners en gevorderden op hun eigen tijd langs om ongedwongen te sporten. In overleg met onze leden worden realistische doelen...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Wagenweg 1 1145 PW Katwoude Noord Holland


Sportcentrum Toptraining (Physique)

Big_staticmap

Sportlaan 10-A 1131 BK Volendam Noord-Holland


Fit4lady Volendam

Wil je je fitter voelen? Of afvallen? Wil je stevige spieren? Of juist een slank postuur? Bij Fit4lady in Volendam begin je met een advies op maat. We bespreken met...

Missing_logo
Big_staticmap

Schoolstraat 11-13 1131CK Volendam Noord Holland


Sport- en Gezondheidscentrum Plato

Big_staticmap

Mgr Cornelis Veermanlaan 6 1131 KH Volendam Noord-Holland


Sportcentrum Atlas

Big_staticmap

Gravelandstraat 66 1131 JK Volendam Noord-Holland


Sportcentrum Atlas

Big_staticmap

Gravelandstraat 66 1131 JK Volendam Noord-Holland


Loader