Terug Regiofitness
Sportscholen in Kampen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Kampen

Zoek je een sportschool in Kampen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Kampen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Kampen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Kampen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Kampen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Kampen
8 resultaten gevonden voor regio

Argendos

Big_staticmap

Boven Nieuwstraat 116 8261 HH Kampen Overijssel


Sportcentrum IJsselmuiden

Big_staticmap

Blekerijweg 4 8271 BH Ijsselmuiden Overijssel


Body Shape Kampen

Big_staticmap

Reigerweg 11-A 8263 BB Kampen Overijssel


Fitland Kampen

Big_staticmap

De Maten 10 8265 VA Kampen


The Real Gym

Big_staticmap

De Maten 6 8265 VA Kampen Overijssel


SFC Kampen

Missing_logo Missing_logo
No_map_small

Handelsstraat 1a
8263 BE Kampen


Van Dijk Sport & Fitness Centrum

Waarom sporten bij Van Dijk? Vaste prijs Voor één vaste prijs krijg je zes dagen per week toegang tot al onze faciliteiten. Samen nemen we jouw wensen door, je hoeft...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Dieselstraat 2 8263 AE Kampen Overijssel


Fit For Free Kampen

Fit For Free staat voor fitness voor iedereen! Het maakt niet uit of je sport om je conditie te verbeteren, spieren te versterken, af te vallen of gewoon voor de...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Zambonistraat 4g, 8263 Kampen, Nederland


Loader