Terug Regiofitness
Sportscholen in Hoogeveen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Hoogeveen

Zoek je een sportschool in Hoogeveen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Hoogeveen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Hoogeveen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Hoogeveen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Hoogeveen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Hoogeveen
7 resultaten gevonden voor regio

Body In Motion

Big_staticmap

Kanaalweg 34 7902 LM Hoogeveen Drenthe


Sport en Speelpaleis Hoogeveen

Big_staticmap

Kanaalweg 38-B 7902 LM Hoogeveen Drenthe


HealthCity Hoogeveen Pesserstraat - All inclusive

HealthCity International is een sport-, fitness- en ontspanningsketen met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service en telt momenteel 158 clubs in...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Pesserstraat 33 7901 LB Hoogeveen Drenthe


Fitnesscentrum Fantastic Sports

Big_staticmap

Beukemaplein 66-68 7906 AK Hoogeveen Drenthe


Elbe Fitness en Aerobics

Big_staticmap

Elbe 3 7908 HB Hoogeveen Drenthe


Basic-Fit Hoogeveen

Big_staticmap

Duymaer van Twistweg 6 7909 CB Hoogeveen


Fitnesscentrum Powerhouse

Big_staticmap

Kerkweg 28 7936 TK Tiendeveen Drenthe


Loader