Terug Regiofitness
Sportscholen in hoeven « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Hoeven

Zoek je een sportschool in Hoeven?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Hoeven.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Hoeven. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Hoeven

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Hoeven.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Hoeven
6 resultaten gevonden voor regio

Jessy's Body Style

Big_staticmap

Bovenstraat 53a 4741 TP Hoeven Noord-Brabant


Fitness & Health Centre K & K

Big_staticmap

Willem III-straat 4 4711 BW St. Noord-Brabant


Fitnesscentrum Rico

Big_staticmap

Gertrudisstraat 16 4711 VB St. Noord-Brabant


Sport en Fitnesscentrum j/t Etten-Leur

Big_staticmap

Achtervang 3 4872 AM Etten-leur Noord-Brabant


Sportivo Healthcenter Oudenbosch

Sportivo Healthcenter Oudenbosch is een multifunctioneel sport en gezondheid centrum, gevestigd aan de Schuitevaarstraat in Oudenbosch, gemeente Halderberge. Al 24 jaar heeft Sportivo Healthcenter ervaring in het begeleiden van mensen...

Big_staticmap

Schuitevaarstraat 4-A 4731 LH Oudenbosch Noord-Brabant


CentrumFIT

CentrumFIT is een trainingscentrum waar onder continue begeleiding van de sportfysiotherapeute wordt gesport. Als u medische klachten hebt zijn wij gespecialiseerd om een om maat gemaakt training aan te bieden....

Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Couperuslaan 22 4873 LR Etten Leur Noord Brabant


Loader