Terug Regiofitness
Sportscholen in hekelingen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Hekelingen

Zoek je een sportschool in Hekelingen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Hekelingen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Hekelingen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Hekelingen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Hekelingen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Hekelingen
19 resultaten gevonden voor regio

Passiefit

Big_staticmap

Dorpsstraat 59 3209 AE Hekelingen Zuid-Holland


Studio Celica

Big_staticmap

Moleneind 1 3209 AK Hekelingen Zuid-Holland


Go Fitness

Go Fitness helpt je gezondheid te verbeteren. Vanaf € 4,04 per week kan je onbeperkt gebruik maken van moderne en gebruiksvriendelijke kracht- en cardio apparatuur in een sfeervolle omgeving. Uiteraard...

Big_staticmap

Vlinderveen 475b 3205 EE Spijkenisse Zuid-Holland


M. Point Life Style Center

M.Point Life Style Centeris een modern fitnesscentrum  in Spijkenisse met een ruim aanbod sportieve & ontspannende faciliteiten. De M.Point Filosofie M.Point is meer dan een gewoon sportcentrum, het is een...

Big_staticmap

Gaddijk 43 3205 LA Spijkenisse


Grape Fine Sports

Big_staticmap

Verdilaan 194 3208 NH Spijkenisse Zuid-Holland


Sportschool R. de Bijl & Chita Gross

Big_staticmap

Galileilaan 5 3204 AK Spijkenisse Zuid-Holland


InMotion Fitness

Big_staticmap

Maasboulevard 42 3207 RC Spijkenisse Zuid-Holland


Slender You Spijkenisse

Big_staticmap

Theemsweg 35 3201 LT Spijkenisse Zuid-Holland


Sporting Aad de Hoog

Big_staticmap

Zinkseweg 25 3201 KZ Spijkenisse Zuid-Holland


Healthclub Hoogvliet

Big_staticmap

Aalreep 14 3192 SE Hoogvliet - Rotterdam Zuid-Holland


Loader