Terug Regiofitness
Sportscholen in Harlingen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Harlingen

Zoek je een sportschool in Harlingen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Harlingen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Harlingen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Harlingen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Harlingen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Harlingen
3 resultaten gevonden voor regio

Sport en Squashcentrum van Hurck

Sport en Squashcentrum van Hurck in Harlingen is een multifunctioneel sport-, fitness- en gezondheidscentrum. Bij Sport en Squashcentrum van Hurck in Harlingen kunt u terecht voor: Aerobic, Fitness, Cardiofitness, Medischfitness,...

Big_staticmap

Steenhouwersstraat 1-3 8861XZ Harlingen Friesland


Jolanda's beauty-line

Big_staticmap

Hugo de Grootstraat 21 8862 VA Harlingen Friesland


Fitnesscentrum Body-Sport

Big_staticmap

Oude Trekweg 81 8861 KS Harlingen Friesland


Loader