Terug Regiofitness
Sportscholen in Harderwijk « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Harderwijk

Zoek je een sportschool in Harderwijk?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Harderwijk.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Harderwijk. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Harderwijk

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Harderwijk.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Harderwijk
5 resultaten gevonden voor regio

Sportcentrum Iedema

Jong en oud, iedereen kan sporten bij Iedema. Veel lessen gebeuren in vaste groepen en uren, maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen....

Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Parkweg 2 3842 AD Harderwijk Gelderland


Van Dalen Sports

Big_staticmap

Flevoweg 2 3841 KL Harderwijk Gelderland


Slender-You Sport Harderwijk

Big_staticmap

Emdenmeen 26 3844 EC Harderwijk Gelderland


Body Support Ermelo

Big_staticmap

Harderwijkerweg 143, 3852 AB Ermelo, Nederland


Instituut Jacob Cats Bewegingscentrum

Big_staticmap

Tonselsedreef 173 3845 DM Harderwijk Gelderland


Loader