Terug Regiofitness
Sportscholen in haaksbergen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Haaksbergen

Zoek je een sportschool in Haaksbergen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Haaksbergen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Haaksbergen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Haaksbergen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Haaksbergen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Haaksbergen
3 resultaten gevonden voor regio

USA Sport Haaksbergen

USA Healthclub is al ruim 20 jaar een begrip in Haaksbergen en omgeving. Ben je een beginnende of een gevorderde sporter, wil je aan groepslessen deelnemen of heb je meer...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Trompstraat 16, 7482 VX Haaksbergen, Nederland


Kei-Fit Haaksbergen

Kei-Fit Haaksbergen staat voor een sportschool waar iedereen kan sporten in een ongedwongen en fijne sfeer! Het multifunctionele aanbod heeft voor elke sporter iets in huis, van fitness tot de zonnnebank....

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Geukerdijk 94 7481 CC Haaksbergen Overijssel


Studio De Vos

Big_staticmap

Twijnerstraat 2 7481 KL Haaksbergen Overijssel


Loader