Terug Regiofitness
Sportscholen in Gouda « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Gouda

Zoek je een sportschool in Gouda?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Gouda.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Gouda. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Gouda

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Gouda.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Gouda
18 resultaten gevonden voor regio

Fysiosport Rozendaal

Big_staticmap

Rozendaal 9 2801 XS Gouda Zuid-Holland


HealthClub Fitform

Big_staticmap

Vest 37 2801 VD Gouda Zuid-Holland


Ronanka

Big_staticmap

Spinnerijpad 1 2802 BH Gouda Zuid-Holland


Budget Fitness Gouda

Big_staticmap

Spinnerijpad 1 2802 BH Gouda Zuid Holland


Hart for Her Gouda

Big_staticmap

Willem en Marialaan 48 2805 AR Gouda Zuid-Holland


Optimal Gym Gouda

Bij onze kleinschalige fitnessclub bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelstelling te halen. We willen allemaal fit en vitaal blijven of...

Big_staticmap

Büchnerweg 7, 2803 GR Gouda, Nederland


Living Well Milon Club XL Gouda

Big_staticmap

Keerkring 4 2801 DG Gouda


Healthclub OpenAir Gouda

  Het is de nieuwste trend op het gebied van sport: Een Health club in the open air! Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen ingewikkelde aerobicpasjes, maar...

Big_staticmap

Kale Jonkerpad 2 2805 LD Gouda Zuid Holland


fit20 Gouda

Big_staticmap

Zuidelijk Halfrond 1 2801 DD Gouda


Living Well Milon Club Bloemendaal

Big_staticmap

Burgemeester van Reenensingel 45 2803 PA GOUDA


Loader