Terug Regiofitness
Sportscholen in Gieten « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Gieten

Zoek je een sportschool in Gieten?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Gieten.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Gieten. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Gieten

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Gieten.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Gieten
1 resultaat gevonden voor regio

Actioncenter Gieten

Actioncenter Gieten is een no nonsens modern fitnesscentrum, ongeacht leeftijd en niveau.  Wij bieden cardio- en krachttraining,  Seniorenfitness, fysiotherapie, leefstijlprogramma en een grote diversiteit aan groepslessen. Dit alles onder deskundige begeleiding. Natuurlijk staat...

Big_staticmap

Asserstraat 35 9461 GB Gieten Drenthe


Loader