Terug Regiofitness
Sportscholen in Geldrop « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Geldrop

Zoek je een sportschool in Geldrop?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Geldrop.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Geldrop. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Geldrop

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Geldrop.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Geldrop
6 resultaten gevonden voor regio

Medisch fitness Fit-impuls

Big_staticmap

Winkelcentrum Coevering 30 5665 GA Geldrop Noord-Brabant


Sportcentrum Harks

Big_staticmap

De Bleekvelden 26 5666 RZ Geldrop Noord-Brabant


Sportcentrum Topfit

Geniet van de vele voordelen bij Sportcentrum TOPFIT. Je kunt bij ons terecht voor krachtraining, groepsfitness, powerlifting, voedingsadvies een cardio scan en nog veel meer. Vraag nu direct een gratis...

Big_staticmap

Parallelweg 11-A 5664 AC Geldrop Noord-Brabant


Nova Vitae health & fitness

Big_staticmap

Geldropseweg 25 5591 EA Heeze Noord-Brabant


Line Up Fitness- en Bewegingscentrum

Big_staticmap

Ten Borchwardplein 18 5591 ML Heeze Noord-Brabant


Optimum Distribution Limited

Big_staticmap

Ambachtweg 16-1e verd. 5731 AG Mierlo Noord-Brabant


Loader