Terug Regiofitness
Sportscholen in franeker « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Franeker

Zoek je een sportschool in Franeker?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Franeker.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Franeker. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Franeker

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Franeker.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Franeker
1 resultaat gevonden voor regio

Sportcentrum Bloemketerp

Bij Sportcentrum Bloemketerp staat bewegen en gezondheid centraal. Wij bieden volop mogelijkheden om u op een leuke manier in beweging te komen. We bieden o.a.: Fitness; Groepslessen (o.a. TRX, Insanity,...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Burg. J. Dijkstraweg 3
8801 PG Franeker


Loader