Terug Regiofitness
Sportscholen in etten-leur « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Etten-leur

Zoek je een sportschool in Etten-leur?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Etten-leur.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Etten-leur. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Etten-leur

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Etten-leur.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Etten-leur
8 resultaten gevonden voor regio

Body Active

Big_staticmap

Vijfhuizenweg 15 4871 EE Etten-leur Noord-Brabant


Trivium Sport & Dance

 Winnaar verkiezing Fitnessclub van het jaar 2011 provincie Noord Brabant !!! Welkom bij Trivium Sport & Dance Etten Leur. De groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten. Wekelijks...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Trivium 166 4873 LP Etten-leur Noord-Brabant


CentrumFIT

CentrumFIT is een trainingscentrum waar onder continue begeleiding van de sportfysiotherapeute wordt gesport. Als u medische klachten hebt zijn wij gespecialiseerd om een om maat gemaakt training aan te bieden....

Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Couperuslaan 22 4873 LR Etten Leur Noord Brabant


Sport en Fitnesscentrum j/t Etten-Leur

Big_staticmap

Achtervang 3 4872 AM Etten-leur Noord-Brabant


Top-Fit Prinsenbeek

Big_staticmap

Haverdijk 41-A 4841 AP Prinsenbeek Noord-Brabant


Fitnesscentrum Hense-Elias

Big_staticmap

Valdijk 14-A 4841 AG Prinsenbeek Noord-Brabant


Fitness Centrum Prinsenbeek

Big_staticmap

Liniewal 19 4841 DV Prinsenbeek Noord-Brabant


IN-MOTION Paramed. Train. Centr. Princenhage

Big_staticmap

Liesbospark 19 4813 HV Breda Noord-Brabant


Loader