Terug Regiofitness
Sportscholen in Elshout" « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Elshout"

Zoek je een sportschool in Elshout"?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Elshout".

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Elshout". We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Elshout"

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Elshout".

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Elshout"
8 resultaten gevonden voor regio

Fun2Bfit Drunen

Big_staticmap

Prins Bernhardstraat 12 5151 VB Drunen Noord-Brabant


Easyfit Drunen

Big_staticmap

Lipsstraat 1-7 5151 BH Drunen Noord-Brabant


Studio-Slender-Fit

Big_staticmap

Grotestraat 30 5151 JE Drunen Noord-Brabant


Fitness Centre Universe

Big_staticmap

Torenstraat 23 5151 JJ Drunen Noord-Brabant


Aerobicstudio Annemarie's Bodypower

Bij Aerobicstudio Annemarie's Bodypower kun je groepslessen volgen, t.w. Cardio fitness, Step, Combiles Step/Cardiofitness en Bodyshape. Voor kracht, lenigheid, spierversterking en conditie. En voor iedereen toegankelijk. Overdag : dinsdagmiddag en...

Big_staticmap

Engelandplein 16, Drunen, Nederland


HealthCity Vlijmen (franchise) - Basic

Big_staticmap

Pieter Bruegelstraat 14a 5251 LB Vlijmen Noord-Brabant


van Mosselveld Personal Coach

Big_staticmap

Bergansiusstraat 2 5142 TG Waalwijk Noord-Brabant


Aerobic Studio Annemarie's Bodypower

Big_staticmap

Jacques Perklaan 19 5251 WK Vlijmen Noord-Brabant


Loader