Terug Regiofitness
Sportscholen in Drachten « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Drachten

Zoek je een sportschool in Drachten?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Drachten.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Drachten. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Drachten

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Drachten.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Drachten
8 resultaten gevonden voor regio

Bewegingscentrum Drachten

Welkom bij Bewegingscentrum Drachten, een multidisciplinair Preventiecentrum. Naast een zeer uitgebreid aanbod in bewegingsactiviteiten (Fitness, Spinning, Zumba, Step, Streetdance, Sh'Bam, Pilates, Joywalking, Body Power, B-Kick, Keep Fit, Modern Jazz, Ballet)...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Sportlaan 2 9203 NW Drachten Friesland


Basic-Fit Drachten

Basic-Fit Drachten is gevestigd op de Omloop 48, 9201 CC, dit is een uitstekend bereikbare locatie. Naast onze sportschool is ruime, gratis parkeergelegenheid. Wat biedt Basic-Fit? Basic-Fit is de grootste...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Omloop 48
9201 CC Drachten


Fysio-Gym De Folgeren

Big_staticmap

De Frisia 74 9207 CX Drachten


Sportscentre Nebbe Ciric

Big_staticmap

Noordkade 522, 9203 CE Drachten, Nederland


Sportschool Ebert

Big_staticmap

Zuidkade 53 9203 CN Drachten


Woman-in-shape

Big_staticmap

Noordkade 110 9203 CH Drachten


Sport- en Gezondheidscentrum Medifit

Big_staticmap

Van Lyndenlaan 7 9244 BV Beetsterzwaag


The Sportsclub

Big_staticmap

Raai 10 9202 HW Drachten


Loader