Terug Regiofitness
Sportscholen in Dokkum « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Dokkum

Zoek je een sportschool in Dokkum?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Dokkum.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Dokkum. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Dokkum

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Dokkum.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Dokkum
6 resultaten gevonden voor regio

Fitness Fabriek

Big_staticmap

Holwerderweg 9b (2de inrit rechts direct na rotonde)
9101PA Dokkum


Palestra Dokkum

Dankzij het unieke concept van Pelestra Dokkum kun je onbeperkt gebruik maken van alles faciliteiten binnen één abonnement. Dat betekent dat je met je abonnement mag fitnessen, mag deelnemen aan...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Hogedijken 18-6 9101 WV Dokkum Friesland


Sportcentrum Bodde Bouman Dokkum

Big_staticmap

Suiderbaanstraat 1
9101 AM Dokkum


SportStudio Dokkum

Big_staticmap

Bocksmeulen 33a
9101 RA Dokkum


Optisport Health Club Dokkum

Wil je aan je conditie werken, je figuur verbeteren of gewoon even lekker ontspannen in de sauna, dan zijn wij de ideale Health Club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Tolhuispark 2 9103 SN Dokkum Friesland


Way of Life

Big_staticmap

De Moarrewei 6 9104 LA Dantumadeel Friesland


Loader