Terug Regiofitness
Sportscholen in dedemsvaart « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Dedemsvaart

Zoek je een sportschool in Dedemsvaart?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Dedemsvaart.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Dedemsvaart. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Dedemsvaart

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Dedemsvaart.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Dedemsvaart
4 resultaten gevonden voor regio

Sport Fit

Big_staticmap

Hoofdvaart 3 7701 JE Dedemsvaart Overijssel


The Training Club

Big_staticmap

Langewijk 366 7701 AR Dedemsvaart


Fitnessclub Sanitas

Big_staticmap

Poolmanserf 4 7701 AH Dedemsvaart


Helios Sport & Wellness Balkbrug

Big_staticmap

Molenweg 14
7707 CD Balkbrug


Loader