Terug Regiofitness
Sportscholen in burgum « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Burgum

Zoek je een sportschool in Burgum?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Burgum.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Burgum. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Burgum

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Burgum.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Burgum
4 resultaten gevonden voor regio

Sportschool Fysique

Big_staticmap

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 22 9251 GA Burgum


Sportschool FIT4all Burgum

Big_staticmap

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 36C 9251 GA Bergum


Bewegingscentrum Reset

Big_staticmap

Elingsloane 17 9251 MN Tiekerk Friesland


Sportschool Max Lifestyle

Big_staticmap

Nijewei 35 9269 TM Veenwouden


Loader