Terug Regiofitness
Sportscholen in Boxtel « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Boxtel

Zoek je een sportschool in Boxtel?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Boxtel.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Boxtel. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Boxtel

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Boxtel.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Boxtel
4 resultaten gevonden voor regio

Tiga Sport en Health

Big_staticmap

Pr.Bernhardstraat 27a 5281 JH Boxtel Noord-Brabant


Hipa Sports

Big_staticmap

Ons Doelstraat 44 5281 GV Boxtel Noord-Brabant


Boender Fitness

Big_staticmap

Rozemarijnstraat 6-A 5281 BZ Boxtel Noord-Brabant


HealthCity Vught - All inclusive

HealthCity Vught is een sport-, fitness- en ontspanningsketen met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service. HealthCity Vught ligt aan de rand...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Kraaiengatweg 3 5262 LK Vught Noord-Brabant


Loader